2014-12-31 06:00

2015-01-20 22:45

Kan inte stavatill service

KOMMENTAR TILL ”OROLIG MEDELÅLDERS MAN”.

Håller helt med dig om Arbetsförmedlingen. De förmedlar i n g a arbeten. Ännu konstigare att de kan ha så många personer som fördriver tiden där dag efter dag. Service kan de anställda inte ens stava till.

De meddelar inte om möten är inställda t ex. Det enda man får höra är ”har du hittat något arbete?”. Skulle man gjort det så skulle man knappast gått dit. Det behöver man inte ha höga studieskulder för att förstå. Kanske skall tilläggas att min kritik gäller Arbetsförmedlingen i Karlskoga/Degerfors.

En som tyvärr måste besöka Arbetsförmedlingen.

Håller helt med dig om Arbetsförmedlingen. De förmedlar i n g a arbeten. Ännu konstigare att de kan ha så många personer som fördriver tiden där dag efter dag. Service kan de anställda inte ens stava till.

De meddelar inte om möten är inställda t ex. Det enda man får höra är ”har du hittat något arbete?”. Skulle man gjort det så skulle man knappast gått dit. Det behöver man inte ha höga studieskulder för att förstå. Kanske skall tilläggas att min kritik gäller Arbetsförmedlingen i Karlskoga/Degerfors.

En som tyvärr måste besöka Arbetsförmedlingen.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.