2018-09-14 16:26

2018-09-14 16:26

Varnar för blufföretag

BEDRÄGERI

En läsare har hört av sig till tidningen för att berätta att han blivit utsatt för ett blufförsök av en man som utgett sig för att företräda en firma som sysslar med plåtarbeten.

Mannen ringde på hos läsaren och påstod att hans tak behövde åtgärdas på grund av bland annat felaktig lutning. Eftersom mannen råkade ha plåt över skulle arbetet kunna utföras för en bråkdel av ordinarie pris. Läsaren avfärdade helt mannens påstående om att taket behövde fixas. Han vill nu uppmana allmänheten att vara uppmärksam och inte nappa på erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna.

Mannen ringde på hos läsaren och påstod att hans tak behövde åtgärdas på grund av bland annat felaktig lutning. Eftersom mannen råkade ha plåt över skulle arbetet kunna utföras för en bråkdel av ordinarie pris. Läsaren avfärdade helt mannens påstående om att taket behövde fixas. Han vill nu uppmana allmänheten att vara uppmärksam och inte nappa på erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.