2018-09-14 11:04

2018-09-14 11:04

Hotade poliser och gjorde motstånd

BROTT

På torsdagen skulle en polispatrull kontrollera en man, född 2000, på Medborgarplatsen i Degerfors.

Anledningen var att man misstänkte att han var narkotikapåverkad. Polisen beslutade att göra en kroppsbesiktning. Då gjorde mannen våldsamt motstånd och dödshotade poliserna. Mannen togs med för provtagning och är nu misstänkt för narkotikabrott, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

Anledningen var att man misstänkte att han var narkotikapåverkad. Polisen beslutade att göra en kroppsbesiktning. Då gjorde mannen våldsamt motstånd och dödshotade poliserna. Mannen togs med för provtagning och är nu misstänkt för narkotikabrott, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.