2018-09-14 15:51

2018-09-14 17:05

Försökte smita från poliskontroll

BROTT

I onsdags genomförde en polispatrull en trafikkontroll på Degerforsvägen i Karlskoga.

Patrullen fick syn på en bil som gjorde en kraftig inbromsning och vände runt på Degerforsvägen med risk för att orsaka en kollision eftersom det fanns ett flertal bilar bakom samt mötande trafik.

Patrullen fick stopp på den aktuella personbilen. Föraren visade sig vara en man född 1979 och som inte kunde uppvisa giltigt körkort. Mannen är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik och olovlig körning.

Patrullen fick syn på en bil som gjorde en kraftig inbromsning och vände runt på Degerforsvägen med risk för att orsaka en kollision eftersom det fanns ett flertal bilar bakom samt mötande trafik.

Patrullen fick stopp på den aktuella personbilen. Föraren visade sig vara en man född 1979 och som inte kunde uppvisa giltigt körkort. Mannen är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik och olovlig körning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.