2018-09-14 16:24

2018-09-14 16:24

Dömd för narkotikabrott

DOM

En man född 1999 och bosatt i Fågelfors har av Örebro tingsrätt dömts för ringa narkotikabrott, detta efter att ha rökt cannabis i Karlskoga i april i år. Mannen förnekade att han medvetet skulle ha rökt cannabis, men rätten dömer honom alltså trots det.

Mannen ska betala 30 dagsböter à 50 kronor samt 800 kronor till brottsofferfonden. Han ska dessutom betala kostnader för provtagning och analys, 654 kronor.

Mannen ska betala 30 dagsböter à 50 kronor samt 800 kronor till brottsofferfonden. Han ska dessutom betala kostnader för provtagning och analys, 654 kronor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.