2018-08-13 08:21

2018-08-13 10:03

Lastbil körde av vägen

KARLSKOGA

En lastbil körde på måndagsmorgonen av E18 i Karlskoga kommun.

Olyckan inträffade i höjd med Våtsjön i västergående riktning.

– Det är en trailerdragare som kört av vägen i västergående riktning. Men chauffören var på väg ur fordonet när vi kom till platsen och ska inte ha skadat sig och behövde inte följa med ambulansen, säger Krister Berggren, styrkeledade vid Bergslagens räddningstjänst.

I samband med olyckan blev det stopp i västergående riktning i cirka 20 minuter, men vid 08.30 ska trafiken ha släppts på igen.

Larmet om olyckan kom 07.51 på måndagsmorgonen.

 

Olyckan inträffade i höjd med Våtsjön i västergående riktning.

– Det är en trailerdragare som kört av vägen i västergående riktning. Men chauffören var på väg ur fordonet när vi kom till platsen och ska inte ha skadat sig och behövde inte följa med ambulansen, säger Krister Berggren, styrkeledade vid Bergslagens räddningstjänst.

I samband med olyckan blev det stopp i västergående riktning i cirka 20 minuter, men vid 08.30 ska trafiken ha släppts på igen.

Larmet om olyckan kom 07.51 på måndagsmorgonen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.