2018-08-10 09:59

2018-08-10 09:59

Stal dartpilar och skor från affär

STÖLD

En man åtalas för stöld från en affär i Karlskoga.

En 59-årig har tidigare i år stulit dartpilar och ett par skor i en butik i Karlskoga. Stölden uppgick till ett sammanlagt värde av 280 kronor. Nu åtalas 59-åringen för ringa stöld och han har i polisförhör erkänt gärningen. Påföljden föreslås till 40 dagsböter på 50 kronor.

En 59-årig har tidigare i år stulit dartpilar och ett par skor i en butik i Karlskoga. Stölden uppgick till ett sammanlagt värde av 280 kronor. Nu åtalas 59-åringen för ringa stöld och han har i polisförhör erkänt gärningen. Påföljden föreslås till 40 dagsböter på 50 kronor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.