2018-08-10 09:59

2018-08-10 09:59

Stal bränsle på mack – fångades på kamera

STÖLD

En kvinna hämtade bränsle på en mack i Karlskoga utan att betala för sig. Nu döms hon för ringa stöld.

En 27-årig kvinna döms för att ha stulit bensin från mack i Karlskoga. Kvinnan hade stulit 20,65 liter bensin till ett värde av 300 kronor. Macken hade övervakningskamera. Fotografi från övervakningskameran styrker att kvinnan begått gärningen samt kvinnans erkännande. Hon döms för ringa stöld till 40 dagsböter om 50 kronor samt skadestånd till macken.

En 27-årig kvinna döms för att ha stulit bensin från mack i Karlskoga. Kvinnan hade stulit 20,65 liter bensin till ett värde av 300 kronor. Macken hade övervakningskamera. Fotografi från övervakningskameran styrker att kvinnan begått gärningen samt kvinnans erkännande. Hon döms för ringa stöld till 40 dagsböter om 50 kronor samt skadestånd till macken.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.