2018-08-10 16:20

2018-08-10 16:20

Avstängd väg

TRAFIK

De kraftiga vindarna som på fredagen drog in över Karlskoga skadade ett äldre träd så kraftigt att det knäcktes.

Trädet lutade därför delvis över Badstugatan och man beslutade att stänga av vägen på grund av säkerhetsskäl.

Trädet lutade därför delvis över Badstugatan och man beslutade att stänga av vägen på grund av säkerhetsskäl.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.