2018-08-09 11:27

2018-08-09 11:27

Stal kosttillskott för 2472 kronor – hotade väktare

BROTT

En man misstänks för stöld och hot mot tjänsteman.

Under tisdagen beordrades en polispatrull till Kilgatan i Karlskoga. Ett larm hade inkommit om en stöld. Den misstänkte, en 33-årig man, hade stulit kosttillskott till ett värde av 2472 kronor. I samband med det hade väktare rusat mot mannen varpå han förmedlat hot om våld.

Under tisdagen beordrades en polispatrull till Kilgatan i Karlskoga. Ett larm hade inkommit om en stöld. Den misstänkte, en 33-årig man, hade stulit kosttillskott till ett värde av 2472 kronor. I samband med det hade väktare rusat mot mannen varpå han förmedlat hot om våld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.