2018-08-08 10:33

2018-08-08 10:34

Stal bränsle ur flertalet fordon

STÖLD

Någon ska ha stulit bränsle ur fordon vid Mosseruds avfallsanläggning.

Någon gång mellan fredagen och måndagen ska det ha stulits diesel ur olika fordon som stått parkerad vid centralen på Mosseruds avfallsanläggning i Karlskoga. Gärningspersonen ska för närvarande vara okänd och det finns inga kända vittnen.

Någon gång mellan fredagen och måndagen ska det ha stulits diesel ur olika fordon som stått parkerad vid centralen på Mosseruds avfallsanläggning i Karlskoga. Gärningspersonen ska för närvarande vara okänd och det finns inga kända vittnen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.