2018-07-12 16:15

2018-07-12 16:15

Kräver svar av skola

ANMÄLAN

En förälder har anmält en skola till Skolinspektionen.

En stödbehövande elev i en skola i östra Värmland ska under flera år haft ett icke-fungerande åtgärdsprogram, enligt förälderns anmälan till Skolinspektionen. ”Utvecklingen går bakåt istället för framåt”, skriver föräldern. Nu inleder myndigheten en utredning och kräver kommunen på svar.

En stödbehövande elev i en skola i östra Värmland ska under flera år haft ett icke-fungerande åtgärdsprogram, enligt förälderns anmälan till Skolinspektionen. ”Utvecklingen går bakåt istället för framåt”, skriver föräldern. Nu inleder myndigheten en utredning och kräver kommunen på svar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.