2018-07-12 11:34

2018-07-12 11:34

Dyrt att bråka med polisen

BÖTER NOTERAT

En Karlskogabo i 30-årsåldern har fått ett strafföreläggande på 20 800 kronor för våldsamt motstånd.

Det var den 15 juni som polisen grep mannen på Tegnervägen i Karlskoga. Mannen var mycket berusad och när polisen tog honom satte hans sig till motvärn mot poliserna genom att före och under transport till arresten i Örebro, spjärna emot samt kränga med överkroppen.

Det var den 15 juni som polisen grep mannen på Tegnervägen i Karlskoga. Mannen var mycket berusad och när polisen tog honom satte hans sig till motvärn mot poliserna genom att före och under transport till arresten i Örebro, spjärna emot samt kränga med överkroppen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.