2018-07-11 11:19

2018-07-11 11:19

Påverkad bilförare

BROTT

Under natten mot onsdagen stoppade polisen en bil på Utterbäcksvägen i Karlskoga.

Under natten mot onsdagen stoppade polisen en bil på Utterbäcksvägen i Karlskoga. Föraren, en i 18-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Beslut fattades om kroppsbesiktning och hon togs med för provtagning.

Kvinnan är nu misstänkt för narkotikabrott och rattfylleri.

Under natten mot onsdagen stoppade polisen en bil på Utterbäcksvägen i Karlskoga. Föraren, en i 18-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Beslut fattades om kroppsbesiktning och hon togs med för provtagning.

Kvinnan är nu misstänkt för narkotikabrott och rattfylleri.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.