2018-07-10 15:57

2018-07-10 15:57

På Flotten har haft inbrott i tältet

BROTT NOTERAT

I måndags klockan 22.30 gick larmet nere vid serveringstältet som ingår i På Flotten.

Tjuvarna blev förmodligen skrämda av larmet och fick endast med sig en mindre mängd varor.

– Det finns brytmärken på dörren så en del saker förstördes, säger Niclas Lagerstam, arrangör för Flotten.

– Det kostar onödiga pengar och här flög cirka 20 000 i skador iväg i ett nafs. Sedan har de lyckats stänga av strömmen till hela tältet vilket resulterar i att varor för ca 5 000 även är förstört. Jag hoppas att någon har sett dem, säger Niclas Lagerstam.

Tjuvarna blev förmodligen skrämda av larmet och fick endast med sig en mindre mängd varor.

– Det finns brytmärken på dörren så en del saker förstördes, säger Niclas Lagerstam, arrangör för Flotten.

– Det kostar onödiga pengar och här flög cirka 20 000 i skador iväg i ett nafs. Sedan har de lyckats stänga av strömmen till hela tältet vilket resulterar i att varor för ca 5 000 även är förstört. Jag hoppas att någon har sett dem, säger Niclas Lagerstam.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.