2018-06-14 22:23

2018-06-14 22:52

Två bilar i kollision utanför lasarettet

KARLSKOGA

(UPPDATERAD) Två bilar kolliderade vid 22-tiden på torsdagskvällen på Degerforsvägen i närheten av Karlskoga lasarett.

Enligt de första uppgifter från SOS Alarm förde det sig om en frontalkrock.

– Men jag skulle snarare kallade för en kollision snett framifrån. I alla fall var det en rejäl smäll. Alla inblandade, en i varje bil, klarade sig dock bra, berättar Krister Berggren vid Bergslagens räddningsjänst.

Räddningstjänsten var kvar till olycksplatsen till 22.30 då man larmades till en annan adress i Karlskoga.

– Vi fick åka och släppa ur fyra personer som hade fastnat i en hiss på Gösta Berglings väg, säger Berggren.

 

Enligt de första uppgifter från SOS Alarm förde det sig om en frontalkrock.

– Men jag skulle snarare kallade för en kollision snett framifrån. I alla fall var det en rejäl smäll. Alla inblandade, en i varje bil, klarade sig dock bra, berättar Krister Berggren vid Bergslagens räddningsjänst.

Räddningstjänsten var kvar till olycksplatsen till 22.30 då man larmades till en annan adress i Karlskoga.

– Vi fick åka och släppa ur fyra personer som hade fastnat i en hiss på Gösta Berglings väg, säger Berggren.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.