2018-06-14 14:33

2018-06-14 14:33

Togs med misstänkt narkotika

BROTT

Polisen stoppade en man på Vintergatan i Degerfors i onsdags med misstänkt narkotika på sig.

Mannen som är i 30-årsåldern visiterade och polisen hittade misstänkt narkotika på mannen. Han är nu misstänkt för narkotikabrott.

Mannen som är i 30-årsåldern visiterade och polisen hittade misstänkt narkotika på mannen. Han är nu misstänkt för narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.