2018-06-14 10:06

2018-06-14 10:06

Tagna för bråk och fylleri

BROTT

Två personer kom ihop sig vid Gustavsgatan under onsdagen. Bråk uppstod.

En man i 30-årsåldern sparkade en man i 55-årsåldern i ansiktet. Polisen kallades till platsen. Mannen i 30-årsåldern hade då lämnat platsen. Polisen fick tag på honom på Värmlandsvägen. Där hotade han poliserna i samband med att de tog in honom för fylleri. Båda männen fick sova av sig ruset på stationen.

Mannen i 30-årsåldern är nu misstänkt för misshandel och hot mot tjänsteman.

En man i 30-årsåldern sparkade en man i 55-årsåldern i ansiktet. Polisen kallades till platsen. Mannen i 30-årsåldern hade då lämnat platsen. Polisen fick tag på honom på Värmlandsvägen. Där hotade han poliserna i samband med att de tog in honom för fylleri. Båda männen fick sova av sig ruset på stationen.

Mannen i 30-årsåldern är nu misstänkt för misshandel och hot mot tjänsteman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.