2018-06-14 10:10

2018-06-14 10:10

Drogad bilfärd gav dagsböter

TINGSRÄTTEN

En Karlskogabo i 30-årsåldern dömdes vid Örebro tingsrätt till dagsböter på 2 500 kronor för rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Polisen stoppade mannen när han körde bil på Karlskogavägen i Degerfors den 13 september 2017. Analyssvaret visade att mannen hade narkotika i blodet när han körde bil.

Mannen har erkänt gärningarna och i polisförhör sagt att han hade tagit Subutex på en fest.

Mannen förekommer under 17 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast den 23 augusti 2016 för bl.a. försök till grov misshandel, stöld och ringa narkotikabrott till fängelse ett år och två månader.

Polisen stoppade mannen när han körde bil på Karlskogavägen i Degerfors den 13 september 2017. Analyssvaret visade att mannen hade narkotika i blodet när han körde bil.

Mannen har erkänt gärningarna och i polisförhör sagt att han hade tagit Subutex på en fest.

Mannen förekommer under 17 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast den 23 augusti 2016 för bl.a. försök till grov misshandel, stöld och ringa narkotikabrott till fängelse ett år och två månader.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.