2018-06-14 10:09

2018-06-14 10:09

Dömdes för narkotikabrott

TINGSRÄTTEN NOTERAT

En Karlskogabo i 30-årsåldern dömdes vid Örebro tingsrätt till dagsböter på 1 500 kronor för ringa narkotikabrott.

Det var den 6 oktober 2017 som polisen tog mannen på Häsängsvägen i Karlskoga. Polisen tog blodprov på mannen och analyssvaren visade att han använt, hasch, amfetamin och preparat innehållande alprazolam, som är narkotikaklassat.

Det var den 6 oktober 2017 som polisen tog mannen på Häsängsvägen i Karlskoga. Polisen tog blodprov på mannen och analyssvaren visade att han använt, hasch, amfetamin och preparat innehållande alprazolam, som är narkotikaklassat.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.