2018-06-14 15:30

2018-06-14 15:36

Böter för rattfylleri

STRAFFÖRELÄGGANDE

En Karlskogabo i 35-årsåldern har fått ett strafföreläggande på 37 600 kronor för rattfylleri.

Polisen stoppade mannen på Källmossvägen den 19 maj och analyssvaren visade att han hade 0,66 promille i blodet.

Polisen stoppade mannen på Källmossvägen den 19 maj och analyssvaren visade att han hade 0,66 promille i blodet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.