2018-06-13 16:28

2018-06-13 16:28

Avslår förslag om vändplats

TRAFIK

Kommunstyrelsens arbetsutskott föreslår avslag till medborgarförslaget om utökad vändplatsyta på Björndalsgatan. Kommunen har inte rådighet över marken som behövs för att utöka vändplatsen och servicechefen har meddelat att befintlig vändplan inte är något hinder för serviceförvaltningens fordon.

Kommunstyrelsens arbetsutskott föreslår avslag till medborgarförslaget om utökad vändplatsyta på Björndalsgatan. Kommunen har inte rådighet över marken som behövs för att utöka vändplatsen och servicechefen har meddelat att befintlig vändplan inte är något hinder för serviceförvaltningens fordon.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.