2018-06-12 16:17

2018-06-12 16:17

Förslag om badplats

FÖRSLAG

Ett medborgarförslag om att satsa mer på badplatsen Degernäs har skickats till kommunen.

Förslagsställaren, som kallar badplatsen för Degerfors riviera, anser att Kanadagässen är en sanitär olägenhet och att något borde göras åt dem. Vidare föreslås att där rensas bort vass i strandkanten och träd som skuggar eftermiddagssolen. Slutligen föreslås att en kiosk där ungdomar kan sommarjobba placeras där och där det kan säljas glass, frukt med mera.

Förslagsställaren, som kallar badplatsen för Degerfors riviera, anser att Kanadagässen är en sanitär olägenhet och att något borde göras åt dem. Vidare föreslås att där rensas bort vass i strandkanten och träd som skuggar eftermiddagssolen. Slutligen föreslås att en kiosk där ungdomar kan sommarjobba placeras där och där det kan säljas glass, frukt med mera.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.