2018-05-15 14:49

2018-05-15 14:49

Willyams blir ny socialchef

SOCIALCHEF NOTERAT

Helen Willyams, 52 år, har utsetts till ny socialchef.

Helen Willyams, 52 år, har utsetts till ny socialchef. Helen Willyams har rötter i Karlskoga men bor i Örebro och kommer närmast från vd-posten på Capio, läkargruppen. Hon tillträder sin nya tjänst måndag 21 maj.

Helen Willyams, 52 år, har utsetts till ny socialchef. Helen Willyams har rötter i Karlskoga men bor i Örebro och kommer närmast från vd-posten på Capio, läkargruppen. Hon tillträder sin nya tjänst måndag 21 maj.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.