2018-05-15 14:47

2018-05-15 16:35

Stal kött för 446 kronor

BROTT

Man togs efter att han stulit kött från en butik i Karlskoga.

Den 9 maj kallades en polispatrull till en matvaruaffär på Centrumleden i Karlskoga. En man i 45-årsåldern hade stoppat på sig kött för 446 kronor och därefter passerat sista betalningsmöjlighet. Köttet kasserades.

Den 9 maj kallades en polispatrull till en matvaruaffär på Centrumleden i Karlskoga. En man i 45-årsåldern hade stoppat på sig kött för 446 kronor och därefter passerat sista betalningsmöjlighet. Köttet kasserades.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.