2018-05-10 15:58

2018-05-10 18:30

Två bilar i kollision på E18

KARLSKOGA

(UPPDATERAD) Två bilar, med en person i vardera bil, kolliderade vid 15.30-tiden på torsdagseftermiddagen på E18 i höjd med Saxlyckevägen i Karlskoga.

Det rörde sig om en påkörning bakifrån och olyckan inträffade i körfältet mot Karlstad.

– En av bilarna fick lättare plåtskador och när det gäller personskador är jag osäker på om en av förarna fick följa med ambulansen till sjukhus eller inte. Det rörde sig i alla fall om lindriga skador, säger Roger Persson vid Bergslagens räddningstjänst.

Olyckan orsakade inga större störningar i trafiken.

– Ett körfält var öppet för trafik hela tiden.

Det rörde sig om en påkörning bakifrån och olyckan inträffade i körfältet mot Karlstad.

– En av bilarna fick lättare plåtskador och när det gäller personskador är jag osäker på om en av förarna fick följa med ambulansen till sjukhus eller inte. Det rörde sig i alla fall om lindriga skador, säger Roger Persson vid Bergslagens räddningstjänst.

Olyckan orsakade inga större störningar i trafiken.

– Ett körfält var öppet för trafik hela tiden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.