2018-04-17 10:44

2018-04-17 10:44

Backade på bil och smet

SKADEGÖRELSE

En person har anmält att en bil backat på hans bil på parkeringen vid Ica Maxi i Karlskoga i måndags.

Ett vittne såg när en vit Volvo av kombimodell backade in i bilen som stod parkerad bredvid hennes. Kvinnan backade sedan ut från sin parkeringsfickan och körde iväg från platsen utan att ge sig tillkänna.

Ett vittne såg när en vit Volvo av kombimodell backade in i bilen som stod parkerad bredvid hennes. Kvinnan backade sedan ut från sin parkeringsfickan och körde iväg från platsen utan att ge sig tillkänna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.