2018-04-17 10:45

2018-04-17 10:45

Anmäld misshandel på skola

MISSHANDEL

Två ynglingar hamnade i bråk, en anmäld för misshandel.

Rektor på Möckelngymnasiet har anmält en händelse från 11 april där två ynglingar i 18-årsåldern var inblandade. Den yngre killen ska ha tagit stryptag på den andra killen utan anledning. Vittne finns till händelsen.

Rektor på Möckelngymnasiet har anmält en händelse från 11 april där två ynglingar i 18-årsåldern var inblandade. Den yngre killen ska ha tagit stryptag på den andra killen utan anledning. Vittne finns till händelsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.