2018-04-17 10:44

2018-04-17 10:44

75-åring dömdes till fängelse

TINGSRÄTTEN NOTERAT

En man i 75-årsåldern har dömts vid Örebro tingsrätt till fyra månaders fängelse för narkotikabrott.

Vid en husrannsakan i mannens hem på Värmlandsvägen i februari 2017 påträffades narkotika. Polisen hittade 86,73 gram cannabis, en tablett innehållande tramadol och 15,2 gram amfetamin. Tingsrätten skriver att mannen som är flerfaldigt lagförd för narkotikabrott och har flera gånger återfallit i sådan brottslighet, kan inte dömas till annat än fängelse.

Vid en husrannsakan i mannens hem på Värmlandsvägen i februari 2017 påträffades narkotika. Polisen hittade 86,73 gram cannabis, en tablett innehållande tramadol och 15,2 gram amfetamin. Tingsrätten skriver att mannen som är flerfaldigt lagförd för narkotikabrott och har flera gånger återfallit i sådan brottslighet, kan inte dömas till annat än fängelse.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.