2018-04-16 13:34

2018-04-16 13:34

Togs för grov olovlig körning

TRAFIKBROTT

Polisen stoppade en bil på E18 mot Kristinehamn i fredags och föraren är misstänkt för grov olovlig körning.

Polisen stoppade en bil på E18 mot Kristinehamn i fredags. Föraren, en man i 25-årsåldern framförde bilen på ett aggressivt sätt så att allmänheten uppmärksammade bilens framfart. Vid kontrollen visade det sig att föraren körkort var återkallat. Därför rubricerar polisen brottet som grovt.

Polisen stoppade en bil på E18 mot Kristinehamn i fredags. Föraren, en man i 25-årsåldern framförde bilen på ett aggressivt sätt så att allmänheten uppmärksammade bilens framfart. Vid kontrollen visade det sig att föraren körkort var återkallat. Därför rubricerar polisen brottet som grovt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.