2018-04-16 13:34

2018-04-16 13:50

Flera fall av butiksstölder

STÖLD

Flera fall av butiksstölder har anmälts till polisen den gångna veckan.

I tisdags var en kvinna i 35-årsåldern och handlade på Ica Maxi i Karlskoga. Kvinnan stoppades vid självskanningen och det visade sig att hon inte skannat in varor till ett värde av 277 kronor. Hon betalade varorna i efterhand.

I lördags anmälde Ica Maxi att en butikskontrollant stoppat en man i 18-årsåldern efter att han gått genom kassorna utan att betala för ett skärmskydd till en mobil. Värdet på skyddet är 149 kronor.

I lördags larmades polisen till en butik på Skogsbovägen där en snattare stoppats av en kontrollant. Mannen som är i 60-årsåldern hade stulit varor för 280 kronor och passerat sista betalningsmöjlighet utan att betala. Varorna är återlämnade.

I fredags stoppades en man i 25-årsåldern efter att han gått ut från en butik i centrum och när han lämnade butiken gick larmet i gång. Det visade sig att mannen stoppat varor för 1 146 kronor i sin ryggsäck.

I tisdags var en kvinna i 35-årsåldern och handlade på Ica Maxi i Karlskoga. Kvinnan stoppades vid självskanningen och det visade sig att hon inte skannat in varor till ett värde av 277 kronor. Hon betalade varorna i efterhand.

I lördags anmälde Ica Maxi att en butikskontrollant stoppat en man i 18-årsåldern efter att han gått genom kassorna utan att betala för ett skärmskydd till en mobil. Värdet på skyddet är 149 kronor.

I lördags larmades polisen till en butik på Skogsbovägen där en snattare stoppats av en kontrollant. Mannen som är i 60-årsåldern hade stulit varor för 280 kronor och passerat sista betalningsmöjlighet utan att betala. Varorna är återlämnade.

I fredags stoppades en man i 25-årsåldern efter att han gått ut från en butik i centrum och när han lämnade butiken gick larmet i gång. Det visade sig att mannen stoppat varor för 1 146 kronor i sin ryggsäck.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.