2018-03-14 15:18

2018-03-14 15:18

Musikkåren spelar

KONSERT

Olympisk fanfar och tema av J.Williams, Svenska folkvisor och danser av A. Söderman i arrangemang av Stig Gustafsson, Pie Jesu ur Requiem av A.Lloyd Webber med trumpetsolist Johan Ranås, Finlandia av J. Sibelius, Rondo för två klarinetter av F. Krommer med solisterna Tommy Silversten och Carl Magnus Andersson är en del ur programmet som Musikkåren ger i Degerfors kyrka på söndag. Det är då dags för kårens vårkonsert, som avslutar kulturveckan i församlingen.

Olympisk fanfar och tema av J.Williams, Svenska folkvisor och danser av A. Söderman i arrangemang av Stig Gustafsson, Pie Jesu ur Requiem av A.Lloyd Webber med trumpetsolist Johan Ranås, Finlandia av J. Sibelius, Rondo för två klarinetter av F. Krommer med solisterna Tommy Silversten och Carl Magnus Andersson är en del ur programmet som Musikkåren ger i Degerfors kyrka på söndag. Det är då dags för kårens vårkonsert, som avslutar kulturveckan i församlingen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.