2018-03-13 11:04

2018-03-13 11:04

Bensintjuvar i farten

STÖLD

Har brutit upp tanklock och stulit bensin.

I helgen larmades polisen ut till Lötgårdarna i Karlskoga. Någon hade stulit drivmedel ur flertalet olika fordon parkerade på samma parkeringsplats. Anmälaren hade sett ett flertal tanklock vara uppbrutna.

Polisen har inga misstänkta för stölden.

I helgen larmades polisen ut till Lötgårdarna i Karlskoga. Någon hade stulit drivmedel ur flertalet olika fordon parkerade på samma parkeringsplats. Anmälaren hade sett ett flertal tanklock vara uppbrutna.

Polisen har inga misstänkta för stölden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.