2018-03-12 13:53

2018-03-12 13:53

Vattensamlingar på vägarna

VINTER: Snabb snösmältning

Natten och den tidiga morgonens plusgrader smälte de större snömängderna snabbt under måndagsmorgonen.

På flera håll var det stora vattensamlingar på vägarna, då dagvattensystemen inte orkade svälja allt vatten på kort tid. Vattnet sjönk dock utan av sig själv efter en tid och vattenmängderna var inte större än normalt för årstiden.

På flera håll var det stora vattensamlingar på vägarna, då dagvattensystemen inte orkade svälja allt vatten på kort tid. Vattnet sjönk dock utan av sig själv efter en tid och vattenmängderna var inte större än normalt för årstiden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.