2018-02-14 12:46

2018-02-14 12:46

Stal en Explorer på bolaget

STÖLD

I tisdags larmades polisen till Systembolaget i Karlskoga. En man i 25-årsåldern har stulit en kvarting Explorer och försökt lämna butiken. Polisen tog mannen och lämnade tillbaka flaskan till Systembolaget.

Mannen är nu misstänkt för ringa stöld.

I tisdags larmades polisen till Systembolaget i Karlskoga. En man i 25-årsåldern har stulit en kvarting Explorer och försökt lämna butiken. Polisen tog mannen och lämnade tillbaka flaskan till Systembolaget.

Mannen är nu misstänkt för ringa stöld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.