2018-02-14 12:44

2018-02-14 12:44

Anhållen för att ha slagit frun

BROTT NOTERAT

I måndags förmiddag fick polisen in ett larm om misshandel. Det var en kvinna som kontaktade polisen och sa att hennes man hade misshandlat henne. Polisen kunde gripa mannen senare under dagen och han togs in till förhör.

Åklagaren beslutade att anhålla mannen. Han är misstänkt för misshandel av närstående. Kvinnan blev inte allvarligt skadad.

Åklagaren beslutade att anhålla mannen. Han är misstänkt för misshandel av närstående. Kvinnan blev inte allvarligt skadad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.