2018-02-13 11:41

2018-02-13 11:41

Pengar borta från äldre man

KARLSKOGA

En man i 90-årsåldern har blivit av med 4 500 kronor från en plånbok som varit inlåst i hans lägenhet på Skolgatan.

Stölden har skett någon gång mellan 13 januari och 11 februari. Det är anhöriga till mannen som gjort anmälan till polisen. Enligt dem har plånboken flyttats från den låsta platsen, även nyckeln var flyttad.

Stölden har skett någon gång mellan 13 januari och 11 februari. Det är anhöriga till mannen som gjort anmälan till polisen. Enligt dem har plånboken flyttats från den låsta platsen, även nyckeln var flyttad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.