2018-02-13 20:45

2018-02-13 20:47

Misstänks för narkotikabrott

KARLSKOGA

Efter en fordonskontroll i Karlskoga strax före klockan 20 på tisdagen är föraren av bilen misstänkt för innehav av narkotika samt grov olovlig körning.

Vid en husrannsakan i bilen anträffades en mindre mängd narkotika.

 

Vid en husrannsakan i bilen anträffades en mindre mängd narkotika.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.