2018-02-12 19:12

2018-02-12 19:12

Anhållen för misshandel

BROTT

En man i 30-årsåldern anhölls under måndagskvällen på sannolika skäl misstänkt för misshandel av närstående.

Misshandeln skedde i bostaden, som mannen sedan lämnade. Den kvinna han är misstänkt för att ha misshandlat anmälde brottet vid lunchtid och senare på eftermiddagen anträffades mannen av en polispatrull. Han fick följa med till polisstationen för förhör. Åklagare kontaktades och denne beslutade att anhålla mannen.

Kvinnan är inte allvarligt skadad enligt polisen.

Misshandeln skedde i bostaden, som mannen sedan lämnade. Den kvinna han är misstänkt för att ha misshandlat anmälde brottet vid lunchtid och senare på eftermiddagen anträffades mannen av en polispatrull. Han fick följa med till polisstationen för förhör. Åklagare kontaktades och denne beslutade att anhålla mannen.

Kvinnan är inte allvarligt skadad enligt polisen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.