2018-02-10 06:00

2018-02-10 06:00

Du har väl koll på dina förmåner?

LÖRDAGSTANKE: Catarina Forsberg

Nästa vecka drar vi igång med Förmånskortet igen.

Du vet det där kortet som du som prenumerant har och som ger dig en massa bra erbjudanden i stort sett hela året?

För du har väl koll på alla erbjudanden? Det är nämligen så att om du är lite flitig med att använda kortet så kan du spara in prenumerationskostnaden och läsa tidningen så att säga ”gratis” samtidigt som du har kul. Smart va?

Det är ett sätt att ge våra trogna prenumeranter ett mervärde.

Fredrik Strömlund är mannen som håller i projektet och han jobbar stenhårt för att hitta sådant som passar just dig. Och på Förmånskortet blandas stort och smått. Sådant som vi alla behöver i vardagen med spännande och exklusiva saker.

 

Under förra året fanns det till exempel billigt dasspapper, rabatterad biltvätt, billigare blomsterarrangemang och bra luncherbjudande.

Men det fanns också möjlighet att gå på en lång rad kulturella evenemang med rabatt. Vad sägs till exempel om Elviskonsert med Henrik Åberg där du fick två biljetter men bara behövde betala för en?

Som inte detta var nog fanns det också en Ålandskryssning – där du kunde ta med frugan, maken, syrran eller bästa kompisen utan att behöva betala för sällskapet.

Och det mest exklusiva erbjudandet var en Kinaresa med tusentals kronor i rabatt.

 

Nästa vecka drar vi igång igen, och då har du chansen att åka på Mamma Mia The Party & Cinderellakryssning. En tvådagarskryssning till förmånligt pris.

Och sedan kommer det att rulla på. Bland annat med erbjudanden i affärer i Karlskoga och Degerfors. Erbjudanden om smycken, hälsokost, heminredning och saker som ditt husdjur vill ha är sådant som också kommer att dyka upp under året.

Men eftersom vi vill att just du ska känna att du har nytta av ditt förmånskort så blir vi glada om du kommer med förslag på vad just du skulle vilja hitta för erbjudanden. Alla tips och idéer tas tacksamt emot av Fredrik på mejl fredrik.stromlund@karlskogatidning.se

Så du ser.

Du har verkligen allt att vinna på att alltid ha Förmånskortet redo.

 

Du vet det där kortet som du som prenumerant har och som ger dig en massa bra erbjudanden i stort sett hela året?

För du har väl koll på alla erbjudanden? Det är nämligen så att om du är lite flitig med att använda kortet så kan du spara in prenumerationskostnaden och läsa tidningen så att säga ”gratis” samtidigt som du har kul. Smart va?

Det är ett sätt att ge våra trogna prenumeranter ett mervärde.

Fredrik Strömlund är mannen som håller i projektet och han jobbar stenhårt för att hitta sådant som passar just dig. Och på Förmånskortet blandas stort och smått. Sådant som vi alla behöver i vardagen med spännande och exklusiva saker.

 

Under förra året fanns det till exempel billigt dasspapper, rabatterad biltvätt, billigare blomsterarrangemang och bra luncherbjudande.

Men det fanns också möjlighet att gå på en lång rad kulturella evenemang med rabatt. Vad sägs till exempel om Elviskonsert med Henrik Åberg där du fick två biljetter men bara behövde betala för en?

Som inte detta var nog fanns det också en Ålandskryssning – där du kunde ta med frugan, maken, syrran eller bästa kompisen utan att behöva betala för sällskapet.

Och det mest exklusiva erbjudandet var en Kinaresa med tusentals kronor i rabatt.

 

Nästa vecka drar vi igång igen, och då har du chansen att åka på Mamma Mia The Party & Cinderellakryssning. En tvådagarskryssning till förmånligt pris.

Och sedan kommer det att rulla på. Bland annat med erbjudanden i affärer i Karlskoga och Degerfors. Erbjudanden om smycken, hälsokost, heminredning och saker som ditt husdjur vill ha är sådant som också kommer att dyka upp under året.

Men eftersom vi vill att just du ska känna att du har nytta av ditt förmånskort så blir vi glada om du kommer med förslag på vad just du skulle vilja hitta för erbjudanden. Alla tips och idéer tas tacksamt emot av Fredrik på mejl fredrik.stromlund@karlskogatidning.se

Så du ser.

Du har verkligen allt att vinna på att alltid ha Förmånskortet redo.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.