2018-01-12 15:34

2018-01-12 15:34

Misstänkt langare fast

KARLSKOGA

I tisdags genomförde polisen en husrannsakan i en lägenhet på Gösta Berlingsväg.

Lägenhetsinnehavaren, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för överlåtelse av narkotika. Misstänkt narkotika anträffades och togs i beslag.

Lägenhetsinnehavaren, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för överlåtelse av narkotika. Misstänkt narkotika anträffades och togs i beslag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.