2018-01-12 15:36

2018-01-12 15:36

Busskurer vandaliserade

KARLSKOGA

Region Örebro Län och Länstrafiken har anmält två fall av skadegörelse på busskurer.

Under hösten har en ruta krossats på busskur vid Österleden och tre rutor på en busskur på Selma Lagerlöfs väg.

Under hösten har en ruta krossats på busskur vid Österleden och tre rutor på en busskur på Selma Lagerlöfs väg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.