2018-01-12 15:35

2018-01-12 15:35

Attackerad av hundar

KARLSKOGA

En man var ute och gick med sin hund den 5 januari. När de gick på Verkmästaregatan blev de attackerad av två lösspringande hundar. När mannen försökte få bort hundarna från sin egen hund blev han biten i händerna.

Mannen sökte senare vård på akuten, ingen uppgift om eventuella skador på hunden.

Mannen sökte senare vård på akuten, ingen uppgift om eventuella skador på hunden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.