2017-11-15 07:00

2017-11-15 07:00

Audi Q2 – minsta och roligaste SUV:en

MOTOR

Audi har kompletterat sin SUV-familj, märkt Q, med den minsta och kanske allra roligaste modellen. Q2 heter den, ligger storleksmässigt mellan A1 och A3 och är två decimeter kortare än Q3. Av sex valbara motorer har veckans testbil den minsta bensinmotorn under huven, en förvånansvärt pigg och rivig trecylindrig maskin på en liter och 116 hästkrafter. Drivlinan kompletteras med en sjustegad dubbelkopplingsautomat.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto