2017-11-14 15:25

2017-11-14 15:25

Nya chefer i barn- och utbildningsförvaltningen

KARLSKOGA: Tre är klara, en ska det MBL-förhandlas om

Barn- och utbildningsförvaltningen har fått en rad nya chefer och i morgon torsdag ska det MBL-förhandlas om ytterligare en chef.

Det är redan klart att Charlotte Olsson blir ny verksamhetschef för grundskolan och att Ewa Möller tar över som verksamhetschef för förskolan. Det är dessutom klart att Helena Melander Bergström blir ny kanslichef.

Charlotte Olsson bor i Karlstad och kommer från en tjänst som rektor vid Kronoparkskolan medan Ewa Möller, som är bosatt i Kumla, lämnar en motsvarande tjänst i Köping för att börja i Karlskoga.

Kanslichefen Helena Melander Bergström bor i Nora. Hon har tidigare arbetat som chef på Patent- och Registreringsverket i Stockholm men familjen har sökt sig tillbaka till hemtrakterna och bosatt sig i Nora berättar Jan Strid, förvaltningschef, som förklaring till att Helena Melander Bergström sökte tjänsten i Karlskoga.

Den tjänst som återstår att tillsätta är som verksamhetschef för gymnasiet och där finns en kandidat som det ska MBL-förhandlas om i morgon torsdag.

Det är redan klart att Charlotte Olsson blir ny verksamhetschef för grundskolan och att Ewa Möller tar över som verksamhetschef för förskolan. Det är dessutom klart att Helena Melander Bergström blir ny kanslichef.

Charlotte Olsson bor i Karlstad och kommer från en tjänst som rektor vid Kronoparkskolan medan Ewa Möller, som är bosatt i Kumla, lämnar en motsvarande tjänst i Köping för att börja i Karlskoga.

Kanslichefen Helena Melander Bergström bor i Nora. Hon har tidigare arbetat som chef på Patent- och Registreringsverket i Stockholm men familjen har sökt sig tillbaka till hemtrakterna och bosatt sig i Nora berättar Jan Strid, förvaltningschef, som förklaring till att Helena Melander Bergström sökte tjänsten i Karlskoga.

Den tjänst som återstår att tillsätta är som verksamhetschef för gymnasiet och där finns en kandidat som det ska MBL-förhandlas om i morgon torsdag.