2017-11-14 20:39

2017-11-14 21:16

Flera bilar i olycka på E18

KARLSKOGA

En trafikolycka inträffade strax före klockan 20 på tisdagskvällen på E18 mellan Karlskoga och Örebro.

Olyckan inträffade i körfältet i riktning mot Karlskoga mellan Våtsjön och sjön Leken och det var ett tag stopp i trafiken i båda riktningarna.

Totalt fyra bilar var inblandade i olyckan.

- Det var en seriekrock där den främsta bilen bromsade varpå det blev en kedjereaktion. När det gäller skadeläget får man ändå säga att det gick bra och jag tror ingen behövde uppsöka sjukhus, säger insatsledaren Åke Eriksson.

Olyckan inträffade i körfältet i riktning mot Karlskoga mellan Våtsjön och sjön Leken och det var ett tag stopp i trafiken i båda riktningarna.

Totalt fyra bilar var inblandade i olyckan.

- Det var en seriekrock där den främsta bilen bromsade varpå det blev en kedjereaktion. När det gäller skadeläget får man ändå säga att det gick bra och jag tror ingen behövde uppsöka sjukhus, säger insatsledaren Åke Eriksson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.