2017-10-12 12:08

2017-10-12 12:08

Rostfritt stål stals ur container

KARLSKOGA

Tjuvar har slagit till mot ett företag i Karlskoga.

Under natten till onsdagen har en stöld inträffat på Elementvägen. Okända gärningsmän har tagit sig in i ett inhägnat område som tillgör MH Engineering AB genom att klippa upp stängslet. Vidare har de stulit rostfritt stål ur en container som fanns på området.

Under natten till onsdagen har en stöld inträffat på Elementvägen. Okända gärningsmän har tagit sig in i ett inhägnat område som tillgör MH Engineering AB genom att klippa upp stängslet. Vidare har de stulit rostfritt stål ur en container som fanns på området.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.