2017-10-11 15:24

2017-10-11 15:24

Misstänks för narkotikabrott

KARLSKOGA

Två personer är misstänkta för narkotikabrott.

En man i 30-årsåldern ertappades med att stjäla inne på Ica Maxi, på Gesällgatan, i tisdags.

Mannen ska ha tagit en burk av något slag och sedan gått ut ur butiken utan att betala. Han stoppades av en väktare och polisen tillkallades. Patrullen ansåg att mannen verkade drogpåverkad varför han togs med för provtagning.

Mannen är nu misstänkt för ringa stöld samt narkotikabrott.

Under dagen kontrollerade polisen en kvinna som verkade drogpåverkad på samma adress. Kvinnan, som är i 25-årsåldern är nu misstänkt för narkotikabrott.

En man i 30-årsåldern ertappades med att stjäla inne på Ica Maxi, på Gesällgatan, i tisdags.

Mannen ska ha tagit en burk av något slag och sedan gått ut ur butiken utan att betala. Han stoppades av en väktare och polisen tillkallades. Patrullen ansåg att mannen verkade drogpåverkad varför han togs med för provtagning.

Mannen är nu misstänkt för ringa stöld samt narkotikabrott.

Under dagen kontrollerade polisen en kvinna som verkade drogpåverkad på samma adress. Kvinnan, som är i 25-årsåldern är nu misstänkt för narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.