2017-09-13 06:00

2017-09-13 06:00

Äntligen rutiner!?

HENRIK LINDSTEDT VERKSAMHETSLEDARE MÖCKELNFÖRETAGEN

Sådär, nu kan vi bokföra sommaren 2017, va?

Vardagen är tillbaks och rutinerna börjar sitta igen efter en hel del tummande på både det ena och det andra.

Personligen tycker jag att det är rätt skönt när saker och ting är tillbaks till det normala.

Så vad händer i höst?

Vi har nyligen genomfört Möckeln Trophy Day, Möckelnföretagens egen aktivitet med Gokart, Golf och grillbankett på schemat.

Totalt var vi 140 personer som träffades i olika former under parollen Årets Roligaste Arbetsdag. Och jag villa passa på att skicka ett stort tack till alla som på ett eller annat sätt deltog i denna mycket trevliga aktivitet.

Dagen till ära är det också höstpremiär för populära Mat & Prat på fantastiska Bofors Hotel. En välbesökt affärslunch kombinerad med nyttig information och intressanta gäster.

Den andra onsdagen i varje månaden kör vi mellan 11.10-13.00. Välkomna.

Föranmälan krävs.

Snart är det också dags för Affärsexpedition i 2017. 21-23 september i Säfsen. Här handlar det om nätverk och affärer i en spännande miljö med många utmaningar på agendan. Bokningen är stängd, men om ni av någon anledning missat denna resa och känner att ni verkligen vill vara en del av den. Kontakta mig så ska jag se om det inte finns en möjlighet att trolla lite.

Väl hemma från Dalarna så är det full fart med nästa utmaning,

Elmia Subcontractor 14-17 november.

Vi har, som ni säkert vet vi det här laget en samlingsmonter för medlemmar på denna gigantiska mässa för underleverantörer inom tillverkningsindustrin.

2016 var mitt första år och jag tycker att vi tillsammans med Karlskoga kommun, Business Region Örebro och framförallt, engagerade och drivna utställare lyckades skapa ett snyggt och attraktivt skyltfönster för vår region.

2017 är året då vi gör det ännu bättre. Jag vågar påstå att vi har deltagarna och verktygen för ytterligare vässa konceptet och öka attraktionskraften. Vill du vara med på NOBELTORGET- Tradition & innovation över gränserna.? Kontakta mig så syr vi ihop det.

Utöver detta kommer det också dyka upp flera träffar som vi arrangerar tillsammans med kollegor från andra organisationer, ni vet, frukostträffar, föreläsningar, minimässor, afterwork, och så vidare. kalendern är under bearbetning. Håll utkik efter inbjudan.

Och avslutningsvis, som Karlskoga Tidning och Kuriren redan berättat om, har det i Karlskoga bildats både ett Näringslivsråd och ett Industriråd för att ytterligare stimulera och utveckla dialogen mellan näringslivet och Kommunen.

Det kommer vi få anledning att återkomma till allteftersom arbetet fortlöper.

Sol i ögonen och vind i seglen, nu åker vi. Tack för att du tog dig tid.


Henrik Lindstedt

Verksamhetsledare Möckelnföretagen

Sådär, nu kan vi bokföra sommaren 2017, va?

Vardagen är tillbaks och rutinerna börjar sitta igen efter en hel del tummande på både det ena och det andra.

Personligen tycker jag att det är rätt skönt när saker och ting är tillbaks till det normala.

Så vad händer i höst?

Vi har nyligen genomfört Möckeln Trophy Day, Möckelnföretagens egen aktivitet med Gokart, Golf och grillbankett på schemat.

Totalt var vi 140 personer som träffades i olika former under parollen Årets Roligaste Arbetsdag. Och jag villa passa på att skicka ett stort tack till alla som på ett eller annat sätt deltog i denna mycket trevliga aktivitet.

Dagen till ära är det också höstpremiär för populära Mat & Prat på fantastiska Bofors Hotel. En välbesökt affärslunch kombinerad med nyttig information och intressanta gäster.

Den andra onsdagen i varje månaden kör vi mellan 11.10-13.00. Välkomna.

Föranmälan krävs.

Snart är det också dags för Affärsexpedition i 2017. 21-23 september i Säfsen. Här handlar det om nätverk och affärer i en spännande miljö med många utmaningar på agendan. Bokningen är stängd, men om ni av någon anledning missat denna resa och känner att ni verkligen vill vara en del av den. Kontakta mig så ska jag se om det inte finns en möjlighet att trolla lite.

Väl hemma från Dalarna så är det full fart med nästa utmaning,

Elmia Subcontractor 14-17 november.

Vi har, som ni säkert vet vi det här laget en samlingsmonter för medlemmar på denna gigantiska mässa för underleverantörer inom tillverkningsindustrin.

2016 var mitt första år och jag tycker att vi tillsammans med Karlskoga kommun, Business Region Örebro och framförallt, engagerade och drivna utställare lyckades skapa ett snyggt och attraktivt skyltfönster för vår region.

2017 är året då vi gör det ännu bättre. Jag vågar påstå att vi har deltagarna och verktygen för ytterligare vässa konceptet och öka attraktionskraften. Vill du vara med på NOBELTORGET- Tradition & innovation över gränserna.? Kontakta mig så syr vi ihop det.

Utöver detta kommer det också dyka upp flera träffar som vi arrangerar tillsammans med kollegor från andra organisationer, ni vet, frukostträffar, föreläsningar, minimässor, afterwork, och så vidare. kalendern är under bearbetning. Håll utkik efter inbjudan.

Och avslutningsvis, som Karlskoga Tidning och Kuriren redan berättat om, har det i Karlskoga bildats både ett Näringslivsråd och ett Industriråd för att ytterligare stimulera och utveckla dialogen mellan näringslivet och Kommunen.

Det kommer vi få anledning att återkomma till allteftersom arbetet fortlöper.

Sol i ögonen och vind i seglen, nu åker vi. Tack för att du tog dig tid.


Henrik Lindstedt

Verksamhetsledare Möckelnföretagen

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.