2017-09-12 14:42

2017-09-12 14:42

Skallades av tjuven

DEGERFORS NOTERAT

En man utsattes för stöld under tiden som han lämnade sitt barn på förskolan.

Det var vid 12.30 på måndagen som mannen lämnade sin bil olåst på Sandgatan under en kort stund då han följde barnet in.

Under tiden ska en bekant till mannen ha tagit diverse saker som låg i bilen, kontanter och en tändare. När mannen konfronterade tjuven ska denne ha skallat mannen i ansiktet samt slagit honom i bröstet.

En man i 20-årsåldern är misstänkt för stöld och misshandel.

En man utsattes för stöld under tiden som han lämnade sitt barn på förskolan.

Det var vid 12.30 på måndagen som mannen lämnade sin bil olåst på Sandgatan under en kort stund då han följde barnet in.

Under tiden ska en bekant till mannen ha tagit diverse saker som låg i bilen, kontanter och en tändare. När mannen konfronterade tjuven ska denne ha skallat mannen i ansiktet samt slagit honom i bröstet.

En man i 20-årsåldern är misstänkt för stöld och misshandel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.